Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marhaba Beach

de la
489 
Tarif / persoana
* perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul a fost construit in anii ’80 imbinand stilul contemporan cu cel maur, oferind astfel un loc ideal pentru petrecerea vacantei intr-o ambianta relaxanta. Este situat într-o grădină frumoasă la 3 km de centrul oraşului Sousse, aproape de Port el Kantaoui, pe malul mării, în apropierea terenurilor de golf. Piscina
Piscina: piscină, piscină exterioară, piscină pentru copii, piscină interioară cu apă încălzită

Sport si agrement
Squash şi teren de tenis, volei pe plajă, baschet, pentaque, tir cu arcul, sporturi nautice, centru fitness, aerobic, saună, masaj, baie turcească, miniclub, teren de joacă, programe de animaţie şi de divertisment. La 6-7 km de hotel sunt terenuri de golf

Facilitati hotel
Restaurant buffet, restaurante á la carte, schimb valutar, snack bar, pool bar, piano bar, lobby bar, cafenea maură, night club, coafor, magazin de suveniruri, la recepţie posibilitate de închiriere seif.

Facilitati camere
Camerele modern echipate dar cu decoruri in stil maur ofera TV, aer conditionat, minibar (contra cost), telefon, radio, internet wireless (contra cost), baie proprie cu uscator de par, oglinda pentru machiaj.

Localizare
Hotelul a fost construit in anii ’80 imbinand stilul contemporan cu cel maur, oferind astfel un loc ideal pentru petrecerea vacantei intr-o ambianta relaxanta. Situat într-o grădină frumoasă la 3 km de centrul oraşului Sousse, aproape de Port el Kantaoui, pe malul mării, în apropierea terenurilor de golf.

Plaja
Plajă privata cu sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.

Facilitati copii
Facilitati copii: piscina pentru copii, miniclub


http://www.marhabahotels.tn/marhaba-beach/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.