Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FONDA DE LA TEA HOTEL RURAL


Descriere

Localizare Hotelul Rural Fonda de la Tea este situat în orașul Tejeda, ideal pentru iubitorii de natura si traditii culturale si care este situat în mijlocul insulei Gran Canaria. De fapt, este situat în inima Rezervației Biosferei Gran Canaria, care atestă frumusețea incredibilă a peisajelor naturale care se află în vecinătatea sa și care sunt vizibile de pe terasa spectaculoasă pe care o are clădirea. În acest sens, trebuie amintit că este o clădire din secolul al 19-lea care a fost recent complet restaurată și are tot farmecul caselor tradiționale din zonă. Las Palmas de Gran Canaria este situat la aproximativ 20 km distanță, la aceeași distanță ca și aeroportul insulei. La rândul său, la 18 km distanță se află Palmitos Park, care este ideal pentru cei mici. Cunoștințele vaste pe care oamenii care se ocupă de acest hotel le au despre trasee, rute, istorie și mediul natural constituie o valoare suplimentară pentru cei care intenționează să se bucure de câteva zile în această frumoasă destinație insulară. Facilitati hotel Hotelul are o terasă tipică canariană în interior. În plus, are un restaurant tradițional în cadrul facilităților sale, unde puteți gusta mâncăruri tipice din bucătăria locală. De asemenea, are o conexiune la internet WiFi, bar, dar si parcare privată, astfel încât oaspeții să nu fie nevoie să-și facă griji cu privire la vehiculele lor. In cadrul complexului se găseaste o mare varietate de camere cu o capacitate maximă de 4 persoane, cu paturi de o persoană și paturi duble. În plus, camerele au propriile băi cu duș sau cadă, aer conditionat, televizor și au un decor care se remarcă prin caracterul său rustic și elegant. In hotel, clientii pot gasi un Snack-bar, un Pub si un Restaurant. Camerele sunt adaptate spațiului arhitectural special al clădirii și sunt situate în jurul balcoanelor și teraselor, beneficiind de lumină naturală si de o vedere uimitoare a munților din Tejeda. Sunt echipate cu mini-bar, uscător de păr, oglindă mărire, seif, TV prin satelit, aer condiționat si conexiune gratuită la internet. Activitati/ Divertisment La 3 minute de mers pe jos, se afla Restaurantul "Cueva de la Tea", cu bucatarie locala, meniu A la carte. Vizite de interes: Centrul de plante medicinale; Muzeul tradițiilor din Tejeda; Parcul arheologic Bentayga; Traseu prin plăți și ferme; Muzeul Etnografic Las Tres Cruces; Biserica Maica Domnului de Ajutor Trekking: Ghiduri de drumeții ale Medianías de Gran Canaria; Trasee pentru drumeții Wikiloc; Crucea de Tejeda-Tejeda; Tejeda-La Culata-Roque Nublo; Tejeda-El Fondillo (Barranco de Tejeda); Tejeda-Roque Bentayga Alte activitati disponibile: Închiriere biciclete; Alpinism; Organizarea de evenimente: Cursuri, Conferinte, Pranzuri de companie, Festivități, etc. Organizarea traseelor tematice: Parcul Arheologic Bentayga.

Localizare

Hotelul Rural Fonda de la Tea este situat în orașul Tejeda, ideal pentru iubitorii de natura si traditii culturale si care este situat în mijlocul insulei Gran Canaria. De fapt, este situat în inima Rezervației Biosferei Gran Canaria, care atestă frumusețea incredibilă a peisajelor naturale care se află în vecinătatea sa și care sunt vizibile de pe terasa spectaculoasă pe care o are clădirea. În acest sens, trebuie amintit că este o clădire din secolul al 19-lea care a fost recent complet restaurată și are tot farmecul caselor tradiționale din zonă. 

Las Palmas de Gran Canaria este situat la aproximativ 20 km distanță, la aceeași distanță ca și aeroportul insulei. La rândul său, la 18 km distanță se află Palmitos Park, care este ideal pentru cei mici.

Cunoștințele vaste pe care oamenii care se ocupă de acest hotel le au despre trasee, rute, istorie și mediul natural constituie o valoare suplimentară pentru cei care intenționează să se bucure de câteva zile în această frumoasă destinație insulară.

 

Facilitati hotel

Hotelul are o terasă tipică canariană în interior. În plus, are un restaurant tradițional în cadrul facilităților sale, unde puteți gusta mâncăruri tipice din bucătăria locală. De asemenea, are o conexiune la internet WiFi, bar, dar si parcare privată, astfel încât oaspeții să nu fie nevoie să-și facă griji cu privire la vehiculele lor. In cadrul complexului se găseaste o mare varietate de camere cu o capacitate maximă de 4 persoane, cu paturi de o persoană și paturi duble. În plus, camerele au propriile băi cu duș sau cadă, aer conditionat, televizor și au un decor care se remarcă prin caracterul său rustic și elegant.
In hotel, clientii pot gasi un Snack-bar, un Pub si un Restaurant.
Camerele sunt adaptate spațiului arhitectural special al clădirii și sunt situate în jurul balcoanelor și teraselor, beneficiind de lumină naturală si de o vedere uimitoare a munților din Tejeda. Sunt echipate cu mini-bar, uscător de păr, oglindă mărire, seif, TV prin satelit, aer condiționat si  conexiune gratuită la internet.
Micul dejun este inclus in pretul camerei.
 

 

Activitati/ Divertisment

La 3 minute de mers pe jos, se afla Restaurantul "Cueva de la Tea", cu bucatarie locala, meniu A la carte. 

Vizite de interes: Centrul de plante medicinale; Muzeul tradițiilor din Tejeda; Parcul arheologic Bentayga; Traseu prin plăți și ferme; Muzeul Etnografic Las Tres Cruces; Biserica Maica Domnului de Ajutor
 
Trekking: Ghiduri de drumeții ale Medianías de Gran Canaria; Trasee pentru drumeții Wikiloc; Crucea de Tejeda-Tejeda; Tejeda-La Culata-Roque Nublo; Tejeda-El Fondillo (Barranco de Tejeda); Tejeda-Roque Bentayga
 
Alte activitati disponibile: Închiriere biciclete; Alpinism;
Organizarea de evenimente: Cursuri, Conferinte, Pranzuri de companie, Festivități, etc.
Organizarea traseelor tematice: Parcul Arheologic Bentayga.
 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.