Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pestana Pousada Fortaleza da Cidadela (D)

Descriere

Descriere: Situat chiar in centrul orasului, cu o locatie unica in interiorul zidurilor cetatii Cascais din secolul al 15-lea si cu o vedere unica la mare si la portul de agrement, acest hotel este membru al 'Leading Hotels of the World'.
Localizare: la aproximativ 5 minute de Golful Cascais cu plaja de nisip si aproximativ 30 km de Lisabona.
Facilitati hotel: 2 restaurante a la carte, bar, Wireless LAN, terasa cu vedere la piscina si la portul de agrement, parcare (contra cost), sala de fitness. Wellness: spa si centru de wellness cu piscina interioar, sauna, jacuzzi si baie turceasca. Contra cost: masaje si tratamente. Istoria combinata cu arta in districtul Art cu doua muzee, sase studiouri si o sala de proiect, gazduita si sponsorizata de hotel.
Dotari camere: TV LCD, telefon, aer coditionat, Wi-Fi, minibar, seif, halate de baie si uscator de par, baie cu dus. Doar cateva din camerele superioare au balcon, acestea de distribuie la receptia hotelului in moementul cazarii.
Website: https://www.pestana.com/en/hotel/fortress-cascaisegclid=COeRt47PmdQCFakW0wodJG8OFw

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.