Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Tryp Lisboa Caparica Mar

   Lisabona, Portugalia


Descriere

Servicii:
- Bilet de avion pe ruta Bucuresti – Lisabona – Bucuresti (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport (Inclus)
- Tur panoramic de oras in Lisabona (Inclus)
- Cazare 6 nopti cu Demipensiune (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Cate un bagaj de cala (20 kg) si un bagaj de mana (7 kg) / persoana (Inclus)

Excursii optionale:
Excursie Costa Estoril, Cascais, Sintra si Cabo da Roca
Aproape de Lisabona, cu un climat bland care se mentine pe tot parcursul anului, o atmosferă sofisticata si plina de viata, cunoscuta ca sediu al regilor, Coasta Estoril este denumita ,,Riviera portugheza". Plajele cu nisip fin se intind de la gura estuarului Tejo de-a lungul coastei Cascais.

Regiunea va invita in zilele insorite la aventura prin dunele Guincho, la descoperirea prospetimii peisagistice a Sintrei si a Mafrei, la relaxare in atmosfera cosmopolita a regiunii Cascais si la viata nocturna si agitata oferita de Cazinoul Estoril. De la Atlantic si pana spre Lantul Muntos Sintra, domina vegetatia luxurianta a Parcului Natural Sintra - Cascais, atat de atragatoare pentru iubitorii de ecoturism. Pe final vizitam si Cabo da Roca, punctul cel mai vestic al Europei continentale, ce vegheaza maret intraga regiune.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 5 h
Tarif: 45 euro /adult si 39 euro /copil

Excursie in Lisabona
De la Vasco de Gama la zorii noului mileniu, mereu suprinzatoarea Lisabona, orasul celor 7 coline ce constitue adevarate puncte de belvedere asupra raului Tejo si a caselor pitoresti, diverse ce ne uimesc cu celebrele azulejos trebuie vizitat neaparat incepand cu localitatea Belem ce se afla la doar 3 km de oras.
In Belem vom vizita Manastirea Ieronimilor, cel mai impresionant monument arhitectual in stil manuelin, panteon regal ce adaposteste de asemenea si mormintele navigatorului Vasco de Gama si cel al poetului National Luis de Camoes. Optional putem vizita si Muzeul Calestilor regale, unic in Europa. Pe malul raului Tejo ne asteapta si turnul din Belem si Monumentul Descoperitorilor. Vizitam mai apoi centrul istoric al capitalei lusitane incepand cu Piata Comertului, casa ministerelor publice si a numeroaselor institutii de stat, unde vom admira impunatorul Arc de Triumf de unde porneste Via Augusta, artera pietonala a cartierului Baixa (zona joasa).
In Baixa se face remarcata silueta liftului Santa Justa, proiectat de unul din discipolii lui Gustave Eiffel, cu ajutorul careia se poate urca in cartierul Chiado unde se afla ruinele Manastirii do Carmo. De cealalta parte a cartierului Baixa se inalta Alfama, cel mai vechi cartier al orasului, acolo vom vizita Catedrala din s.XIII-lea cunoscuta sub numele de La Se. Continuam din apropierea Garii Rossio pe Bulevardul Libertatii, Champs Elyse al Lisabonei, catre Piata Marques de Pombal, fauritorul cartierului Baixa, de unde ne vom indrepta catre orasului noului mileniu.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 8 h
Tarif: 39 euro /adult si 35 euro /copil

Excursie la Fatima si Obidos
Situat la numai 142 km nord de Lisabona, Fatima este unul dintre cele mai importante altare catolice din lume dedicate Fecioarei Maria. Sanctuarul de la Fatima saluta anual milioane de pelerini si turisti din intreaga lume. Faima acestei sarbatori se datorează aparitiei Fecioarei Maria unui grup de tineri ciobani.
Pe parcursul lunilor de pelerinaj, procesiuni cu torte aprinse sunt conduse de cardinali si episcopi pana in piata Cova de Iria unde o capela a fost construită si in care se presupune ca Fecioara Maria si-ar fi facut aparitia.
Pe partea opusa a pietei se ridica Marea Bazilica, construita in stil neo-clasic, avand un turn central care se inalta la 65 de metri, a carei construcție a debutat in 1928. Bazilica gazduieste mormintele a doi dintre cele trei vizionari care au asistat la aparitia Facatoarei de Minuni.
Intrat sub tutela primului rege al Portugaliei in 1148, in urma indepartarii ocupatiei maure din zona, Obidos este o cetate medievala si sat fortificat in care patrunzi, la fel ca in vremurile de demult, prin poarta de sud frumos pictata in alb si albastru a Bisericii Sfanta Maria, fondata pe ruinele unui templu vizigot si datand din perioada renasterii. Flori de caprifoi se revarsa de la fereastrele caselor varuite in alb de-a lungul strazilor inguste si intortocheate. Restaurante, magazine, si cafenele ocupa spatii ale caror caracteristici arhitecturale se intind de-a lungul secolelor.
Satul Obidos detine secole de istorie in interiorul zidurilor sale. Cu un patrimoniu vast de arhitectura religioasa si vestigii istorice si monumentale, orasul de regi si regine a fost in alte vremuri, locul de preferinta pentru odihna.
Castelul Óbidos este menționat ca una din numeroasele minuni ale Portugaliei.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 7 h
Tarif: 65 euro /adult si 59 euro /copil

Excursie la Evora si degustare de vinuri in crama traditionala
Evora - un oras superb ce merita vazut, cu biserici monumentale, piete istorice, case varuite in alb si strazi medieval. Orasul este inclus pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO datorită prezervării foarte bune a centrului orașului vechi, care încă este înconjurat de zidurile medievale și a unui mare număr de monumente ce datează din perioade istorice diferite, ce includ și un templu roman.
In drum spre Evora vom vizita su crama Monte da Ravasqueira. Cele 11 podgorii din Monte da Ravasqueira sunt asezate dupa modelul pe care francezii il denumesc ‘’terroir’’. Vom explica intreg procesul dupa care vom merge in vinaria dotata cu tehnologie de ultima generatie inspirata dupa modelul Napa Valley din California. Tot aici avem inclusa si o degustare de vin.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana, degustare de vinuri. Durata : aprox 7 h
Tarif: 65 euro /adult si 59 euro /copil

Pachet 3 Excursii (Costa Estoril & Sintra, Fatima si Lisabona) :
135 Euro / Adult si 120 Euro / Copil 2 – 11.99 ani
Pachet 4 Excursii ( Costa Estoril, Fatima, Lisabona si Evora) :
189 Euro / Adult si 169 Euro / Copil 2 – 11.99 ani

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.