Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hyatt Dubai


Descriere

Situat în Dubai Creek Golf & Yacht Club, pe malurile marii Dubai Creek, Park Hyatt Dubai oferă un decor idilic pentru o evadare de lux. De la un sortiment inspirat de restaurante premiate la un centru spa de lux, fiecare moment de la Park Hyatt Dubai este cucerit cu meticulozitate pentru a vă asigura o experiență sofisticată, îmbogățită și neobișnuită.

Localizare:

Situat în Dubai Creek Golf & Yacht Club, pe malurile marii Dubai Creek, Park Hyatt Dubai oferă un decor idilic pentru o evadare de lux.

Facilitati hotel:

Bucurați-vă de o serie de lucruri interesante de făcut în Dubai, în timpul șederii dvs. la Park Hyatt Dubai. Răsfățați-vă cu un tratament la faimosul nostru Amara Spa, un spa exclusivist din Dubai, considerat printre cele mai bune din Emiratele Arabe Unite, sau vă împrospătați abilitățile culinare cu o cursă de pregătire în unul dintre restaurantele premiate ale Park Hyatt Dubai.

Dubai oferă entuziasmelor sportive totul, de la activitățile de apă și de la skydiving până la golf și multe altele. Cei care doresc să facă cumpărături pot vizita cel mai mare mall din lume sau pot explora diversele artistice și culturale ale Dubaiului.

Facilitati camera:

Park Hyatt Dubai combină eleganța și drama în arhitectură, corelând tendințele moderne cu cele ale mărcilor regionale, atât în design interior cât și exterior, cu influențe maure și mediteraneene. Toate cele 223 de camere și 34 de apartamente oferă priveliști uimitoare peste Dubai Creek. Bucurați-vă de luxul sofisticat în camerele noastre spațioase, oferind o baie elegantă cu o cadă și cabină de duș sau faceți upgrade la unul dintre apartamentele noastre elegante, care oferă o zonă separată de living și o terasă privată în aer liber care surprinde orizontul uimitor al orașului.

Website

http://www.hyatt.com/en-US/hotel/united-arab-emirates/park-hyatt-dubai/dxbph

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.