Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1153  1099 
Tarif / persoana
* perioada 19.03.2025 - 26.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere



Facilitati camere

Facilitatile camerelor includ room service de 24 de ore pe zi si menaj zilnic, astfel incat sa va puteti relaxa si sa va bucurati de sederea dumneavoastra. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, frigider, apa imbuteliata, aparat de cafea sau ceai, uscator de par, articole de toaleta gratuite, halat de baie si prosoape. Simple, dar elegante, camerele superioare de 32 de mp ofera vedere la peisajul orasului Dubai prin ferestre din podea pana in tavan. Toate aceste camere primitoare sunt amenajate in palete sofisticate de alb, negru si visiniu pentru a oferi un sentiment de confort de lux. Camera deluxe de 32 mp este reprezentata prin rafinament si simplitate si emana o eleganta clasica prin decorul sau discret si nuantele bogate de verde si auriu. Balconul privat al camerei Deluxe este locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineata cu vederi uimitoare la orizont.

 

Facilitati hotel

Gama de servicii oferite de Millennium Place Dubai Marina asigura tuturor calatorilor o vacanta fara griji. Hotelul ofera servicii de taxi pentru a va ajuta sa gasiti ceea ce doriti in Dubai. Parcarea este gratuita, iar hotelul ofera acces cu masina privata. Oaspetii acestui hotel vor gasi servicii de concierge si depozit de bagaje. Serviciile de curatatorie chimica si spalatorie ale hotelului va ajuta sa pastrati articolele preferate curate. In timpul sederii dvs., va puteti antrena la sala de fitness de ultima generatie sau va puteti racori la piscina inainte de a va relaxa pe un sezlong si de a va bucura de soare. Hotelul dispune de trei locuri de conferinte moderne pentru vizitatorii care gazduiesc o intalnire sau un eveniment special la hotel. La MasterChef, TV Experience, primul restaurant de acest gen din Dubai, oaspetii vor savura mancaruri preparate de fostii concurenti si campioni din popularul serial TV de gatit MasterChef; o experienta TV intr-un loc elegant animata de bucataria deschisa. Daca sunteti un fan al mancarurilor japoneze, puteti sa mergeti la „IKIGAI”, care ofera o varietate de preparate culinare asiatice. Risen este locul perfect pentru un ceai relaxant de dupa-amiaza sau un mic dejun consistent.

 

Localizare hotel

Millennium Place Dubai Marina va pune la indemana numeroase activitati, cu locatia sa convenabila din Dubai Marina, la doar cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Dubai (DMCC), Dubai Marina Mall si plaja. Aeroportul International Dubai se afla la o distanta de hotel de 33 de km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Camere familii
Camera pentru bagaje
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie
Camere persoane cu dizabilitati

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.