Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Al Barsha


Descriere

Situat in cartierul plin de viata Al Barsha, la doar o scurta plimbare de Mall of the Emirates. Unitatea de 4 stele este ideala pentru vacanta deoarece este aproape de World Trade Centre, centrul orasului Dubai, Dubai Mall si de atractiile și divertismentul orasului.

Facilitati camere

Aceasta proprietate ofera toate facilitatile moderne, camerele fiind echipate cu cea mai recenta tehnologie. Acestea prezinta un design impecabil si o atmosfera fermecatoare cu un decor elegant si contemporan. Avand un design modern, camera deluxe ofera 30 mp, inclusiv pat king-size sau paturi twin, WiFi gratuit, birou, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, room service nonstop, uscator de par, halat de baie, minibar, seif, aer conditionat, paturi electrice, facilitate de calcat, telefon, TV si support de haine.

 

Facilitati hotel

Restaurantul The House of Colors organizeaza doua seri tematice saptamanal, cum ar fi noaptea tematica indiana in fiecare joi si noaptea asiatica in fiecare sambata. Ambele nopti tematice incep de la 19:00 pana la 23:00, cu un pret special pentru oaspetii hotelului. Facilitatile de recreere ale hotelului includ un centru spa care ofera diferite servicii de wellness pentru barbati, femei si cupluri. Sala de sport este echipata cu o gama completa de echipament de antrenament si fitness Life Fitness. Hotelul cuprinde doua piscine pe acoperis cu temperatura controlata.

 

Localizare hotel

Millennium Al Barsha este situat convenabil pe strada Al Barsha 1 Al Ramth la doar 3-5 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates. Proprietatea este situat in zona plina de viata Al Barsha, Dubai. Hotelul de 4 stele este la 15 pana la 20 de minute de World Trade Centre, Downtown Dubai, Dubai Mall, Kite Beach si JBR (Jumeirah Beach Residence) si la 30 de minute de Expo 2021, la 22 de minute de plaja La Mer. De asemenea, acesta se afla la 22 de minute cu masina de Aeroportul International Dubai si la 30 de minute cu masina de Aeroportul International Al Maktoum.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Sala de conferinta
Lift
Fitness
Room Service
Parcare
Schimb valutar
Camere nefumatori
Spalatorie - Curatatorie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.