Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Beach


Descriere

Hotelul Jumeirah Beach are plaja privata si ofera peste 16 optiuni de luat masa, 5 piscine si un perete de alpinism. Oaspetii tuturor camerelor de la Jumeirah Beach Hotel beneficiaza de acces gratuit nelimitat la Parcul Acvatic Wild Wadi.Facilitati camere
Camerele hotelului au baie cu uscator de par si dispun de televizor, telefon, internet, aer conditionat, mini bar, seif.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai piscina in aer liber, terasa, teren de tenis, sala de fitness, restaurant, internet, parcare, room service, spalatorie, sali de conferinta si petreceri, salon de infrumusetare, seif, fax/copiator.

Localizare
Hotelul este situat pe plaja Jumeirah, la o distanta de 20 kilometri de centrul orasului si la 25 kilometri de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.