Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1770  1629 
Tarif / persoana
* perioada 03.05.2024 - 10.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Acest hotel este situat pe The Walk, aproape de portul de agrement din Dubai si la doar cativa pasi de numeroase cafenele pe malul marii si de noul centru comercial The Beach, care ofera diverse optiuni de divertisment, restaurante si magazine. Aeroportul International din Dubai se afla la 30 de minute de mers cu masina. Hilton Dubai The Walk este conectat printr-un pod de complexul Hilton Dubai Jumeirah, asigurand acces facil la toate facilitatile acestuia.
Facilitati hotel: Hilton Dubai The Walk are o piscina n aer liber, o sala de fitness si o gama larga de optiuni de luat masa. Oaspetii au la dispozitie barul de vinuri confortabil Grape Escape si localul modern Pure Sky Lounge and Dining, situat la etajul 35. Conexiunea WiFi este gratuita n zonele publice. Alta facilitati: teren de golf (la maxim 3 km), sala de fitness, spa & centru de wellness, zona de plaja privata, teren de joaca pentru copii, room service, nchirieri auto, schimb valutar, camera de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, facilitati VIP n camera.
Dotari camera: Amenajate modern si cu gust, unitatile de cazare luxoase ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, telefon, canale prin satelit, TV cu ecran plat, minibar (cu plata), seif (cu plata), fier de calcat, birou, facilitati de calcat , pardoseala de gresie/marmura.
Website: http://www.ar.hilton.com/en/hotel/Hilton-Dubai-The-Walk

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.