Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE ISLAND

de la
718  641 
Tarif / persoana
* perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

THE ISLAND HOTEL 4*
Hotel Adults Only !
The Island Hotel este locul in care inovatia si inspiratia sunt vizibile in fiecare coltisor, in fiecare spatiu decorat cu mult bun-gust, in fiecare element de design si arhitectura. Acesta este un hotel destinat in exclusivitate adultilor, ideal pentru petrecerea unei vacante romantice.
Localizare: Este situat in fata plajei de nisip, inconjurat de gradini de flori si palmieri, la 2km de centrul statiunii Gouves, la 7km de celebra statiune Hersonissos si 500m de statia de autobuz.
Facilitati hotel: O gama larga de dotari de lux i servicii sunt oferite cum ar fi un baruri, restaurant, restaurant a la carte, sala de gimnastica, baie / spa i o sala de conferine dotata cu facilitai de antalnire pentru scopuri profesionale. Proprietatea este pe deplin cu aer condiionat i ofera 298 camere de oaspei, precum i un hol, sala de jocuri, facilitati sportive,divertisment si Internet acces. Hotelul ofera o experiena relaxanta de tratamente de masaj i facial, sauna, hidromasaj, baie de aburi (contra cost) i o selecie din cele mai recente tehnologii in echipamente de fitness in sala de gimnastica. Oaspeii pot face o baie racoritoare in piscina interioara sau se pot relaxa in sauna. Hotelul ofera, de asemenea, un jacuzzi in aer liber pentru oaspei i ezlonguri, umbrele de soare i ezlonguri sunt prevazute pentru utilizare. Facilitaile includ, de asemenea, tenis, baschet i volei, tenis de masa i biliard.
Facilitati camere: Toate camerele i apartamentele sunt dotate cu aer condiionat, frigider, TV LCD prin satelit i acces la internet, uscator de par, halate de baie, prosoape pentru plaja si piscina, facilitati pentru ceai si cafea, Ei au, de asemenea, balcon sau veranda. Cutii de seif sunt disponibile gratuit.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.