Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Palace

de la
357 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL STELLA PALACE:
Hotelul a intrat in circuitul turistic in 2009 si are un bun raport calitate-pret. Un resort elegant si relaxant, se recomanda cuplurilor pentru atmosfera sa intima dar si familiilor cu copii pentru gradinile intinse, piscinele cu tobogane, jocurile de apa amuzante si plaja de nisip a hotelului.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL STELLA PALACE :
Hotelul este situat pe plaja din Analipsi, la doar 4 km de Hersonissos si 20 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL STELLA PALACE este situat pe o plaja de nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului).
Dotari camere:
HOTEL STELLA PALACE dispune de 206 camere confortabile si moderne, construite in jurul a doua piscine, majoritatea oferind vedere la mare. Stella Palace are 4 tipuri de camere: standard, suite cu jacuzzi, suite cu piscina proprie si maisonette. Camerele standard sunt dotate cu balcon, telefon, televizor, mini frigider, aer conditionat, uscator de par, prosoape pentru plaja si papuci, seif (contra cost). Suitele cu jacuzzi au in plus o a doua baie cu jacuzzi, suitele cu piscina proprie au piscina privata de 20 m2, DVD/mp3 player, pachet de bun venit (fructe, vin si flori), cafea si ceai in camera pe durata sejurului, maisonettele sunt situate intr-un sector mai linistit al resortului si au piscina proprie de 30 m2, 2 bai si jacuzzi.
Facilitati HOTEL STELLA PALACE :
Resortul are 2 piscine de dimensiuni impresionante (1000 si 1300m2), terase cu vedere la mare, acces internet, amfiteatru, mini market, restaurant principal (masa bufet bogat) si 3 seri tematice/saptamana, restaurant a la carte Elia- specific cretan (clientii care au optat all inclusive, pot cina aici gratuit o data/saptamana), piano bar, 2 baruri in zona piscinei (Kohili si Thalassa), 2 terenuri de tenis, teren de baschet, 2 mini terenuri fotbal, volei pe plaja, badminton, ping-pong, aerobic si aerobic in apa, biliard (contra cost), masaj (contra cost).
Facilitati copii HOTEL STELLA PALACE: 3 piscine pentru copii (2 dintre acestea cu tobogane), loc de joaca si mini club.
Clasificare agentie: 4*superior
Web site: www.stellapalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.