Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STAR BEACH VILLAGE

   Hersonissos, Grecia

de la
774 
Tarif / persoana
* perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL STAR BEACH VILLAGE:
Acest complex plin de viata ofera unitati de cazare spatioase, cu vedere spectaculoasa la mare, numeroase optiuni de luat masa, iar in apropiere exista o varietate de magazine, baruri si restaurante.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL STAR BEACH VILLAGE:
Ideal pentru tineri si familii cu copii, hotelul este amplasat la aproximativ 50 m de plaja, in spatele parcului acvatic Star Beach, doar 1 km de renumita statiune Hersonissos, 30 km de aeroportul din Heraklion
Plaja:
HOTEL STAR BEACH VILLAGE este situat la aproximativ 50 m de o plaja cu nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului.
Dotari camere:
La HOTEL STAR BEACH VILLAGE toate camerele sunt spatioase si dotate cu uscator de par, balcon/terasa, aer conditionat, telefon, frigider, mini bucatarie cu facilitati pentru prepararea ceaiului /cafelei. Suplimentar se achita seiful. Acces internet WiFi gratuit.
Facilitati HOTEL STAR BEACH VILLAGE:
Complexul detine 7 cladiri si dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, snack bar la piscina, mini market, acces internet, schimb valutar, bancomat, servicii medicale, centru de inchirieri de masini si motoscutere, centru fitness, jacuzzi, biliard, minigolf. Serviciile centrului de scufundari si sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara.
Facilitati copi HOTEL STAR BEACH VILLAGE: 3 piscine cu tobogane (din care 2 in Aqua Park), mini club (pentru copii intre 4-12 ani, deschis de 6 ori pe saptamana), loc de joaca, mini disco, animatie, babysitting (contra cost), scaune de masa si patuturi bebelusi, babysitting (contra cost), meniuri speciale.
Alte informatii:
-animalele de companie sunt permise; Hotelul accepta catei sub 5 kg (la cerere si cu anumite restrictii)
-check in la 14:00 // check out la 12:00;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare agentie: 4*
Web site: www.starbeachvillage.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.