Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmera Beach

de la
394 
Tarif / persoana
* perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Palmera Beach Hotel ofera un cadru perfect pentru vacante calduroase, prietenoase ?i placute pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de ospitalitatea cretana intr-un frumos peisaj.

Localizare
Situat in cea mai animata statiune, Hersonissos, hotelul se afla pe plaja localitatii.

Distante
- Aeroport (Heraklion) -> 25 km
- Heraklion -> 24 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului face ca atractiile principale sa fie:
- statiunile din zona golfului Malia
- orasul-port Heraklion
- pitorescul Agios Nikolaos

Atu-uri hotel
- castigator consecutiv al certificatelor de excelenta oferite de TripAdvisor(2013,2014,2015)
- raport bun calitate-pret
- acces internet wi-fi gratuit si in camere

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: receptie non-stop, centru SPA (contra-cost, deschis intre orele 11.00-19.00 in fiecare zi cu exceptia zilei de duminica) piscina exterioara cu zona petru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina gratuite , bar, colt internet , wi-fi acces internet in spatiile publice, restaurant a la carte cu specific grecesc si international situat pe malul marii recomandat pentru cine romantice la lumina lumanarilor, restaurant principal de tip bufet , curatatorie, etc.

Camere
Cele 87 de camere ale hotelului sunt spatioase si util mobilate.

Tipuri camera
-> Dubla standard sau cu vedere la mare
-> Dubla superioara cu sau fara vedere la mare
-> Single standard

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (contra-cost) cu control individual, seif (contra-cost), acces internet wi-fi, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par (la cerere) si balcon mobilat (cu exceptia camerelor Single).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.