Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nikos Hotel


Descriere

Hotelul Nikos este un hotel cochet administrat de o familie ospitalieră ,situat în cea mai liniştită zona din Malia .

Localizare

Acesta se află la 1 km distanţă de centrul Malia şi 30 km de aeroportul din Heraklion.Nikos este situat într-o locaţie ideală, astfel cei care vor alege acest hotel vor avea parte de o vacanţă liniştită şi relaxantă.

Facilitati hotel

Hotelul oferă servicii şi facilităţi precum: recepţie, piscină exterioară cu şezlonguri şi umbreluţe, bar la piscină, parcare.

Facilitati camere

Hotelul Nikos dispune de 22 camere duble, 10 triple şi 8 single.Acestea sunt frumos mobilate şi utilate cu servicii şi facilităţi precum:  aer condiţionat, frigider, radio, baie cu duş  şi uscător de păr, balcon cu vedere la piscină sau la munte.

Plaja

Plajele frumoase cu nisip sunt situate la o distanţă de câteva minute de mers pe jos.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.