Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Rinela Beach Resort&Spa


Descriere

Hotelul Mitsis Rinela Beach dispune de toate facilităţile şi de tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacanţe de 5 stele la malul mării Mediterane. Cele 420 spaţii de cazare sunt situate în clădirea principală şi în bungalow-uri. Camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, baie cu cadă, telefon, mini frigider (gol), TV satelit, seif, balcon. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor 2 restaurante (internaţional şi grecesc), tavernă cu specific italian şi grecesc, gelaterie, disco, piano bar, bar la piscină. Pentru petrecerea timpului liber, hotelul vă pune la dispoziţie 2 terenuri de tenis, tenis de masă, cameră de bridge, billiard, posibilitate practicare sporturi nautice, 2 piscine exterioare cu apă de mare, program de animaţie 6 zile pe săptămană, fitness, jocuri, aerobic, spectacole, jocuri pe plajă, 2 terenuri de tenis cu nocturnă, lecţii de tenis şi închiriere echipament, ping-pong, polo pe apă, volei pe plajă, hidrobiciclete, canoe, windsurfing şi posibilitatea de practicare a sporturilor nautice. Hotelul este situat pe plaja privată cu nisip fin, unde șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite.

Localizare

Hotelul Mitsis Rinela Beach este situat în staţiunea Kokkini Hani la numai 15 km de centrul oraşului Heraklion şi la 13 km de aeroport. Hotelul a fost construit în anul 1990, iar ultima renovare a avut loc în anul 2012.

Plaja

Hotelul este situat pe plaja privată cu nisip fin, unde șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor 2 restaurante (internaţional şi grecesc), tavernă cu specific italian şi grecesc, gelaterie, disco, piano bar, bar la piscină. Pentru petrecerea timpului liber, hotelul vă pune la dispoziţie 2 terenuri de tenis, tenis de masă, cameră de bridge, billiard, posibilitate practicare sporturi nautice, 2 piscine exterioare cu apă de mare, program de animaţie 6 zile pe săptămană, fitness, jocuri, aerobic, spectacole, jocuri pe plajă, 2 terenuri de tenis cu nocturnă, lecţii de tenis şi închiriere echipament, ping-pong, polo pe apă, volei pe plajă, hidrobiciclete, canoe, windsurfing şi posibilitatea de practicare a sporturilor nautice.

Facilitati camere

Cele 420 spaţii de cazare sunt situate în clădirea principală şi în bungalow-uri. Camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, baie cu cadă, telefon, mini frigider (gol), TV satelit, seif, balcon.

Facilitati copii

Cei mici se pot distra în discoteca pentru copii, işi pot petrece timpul pe terenul de joacă, Mini Club, colţul de joacă sau la piscina pentru copii cu apă de mare. La cerere se asigură baby sitting.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere familii
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Loc de joaca pt copii
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.