Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA

de la
1202 
Tarif / persoana
* perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Plasat intr-un cadru natural extrem de placut , cu o arhitectura traditional cretana hotelul Ikaros Beach Resort & Spa se remarca prin gradinile superbe si vederea incredibila asupra marii . Hotelul este recomandat deopotriva cuplurilor cat si tinerilor care vor sa beneficieze de un sejur de lux. Localizare: Hotelul este situat in statiunea Malia, la 30 km de frumosul oras Agios Nikolas si la 35 km de aeroportul din Heraklion Facilitati hotel: Receptie 24 de ore , room service, spalatorie & curatatorie, magazine de bijuterii, mini-market , parcare, acces pentru persoane cu handicap ,internet corner, plaja privata cu sezlonguri si umbrelute gratuite, Aura Spa cu sala de fitness si zona de wellness ( contra-cost ) , sauna , Jacuzzi, piscina interioara incalzita , 4 piscine exterioare pentru adulti , 2 piscine pentru copii, terenuri de tenis, tenis de masa , volei pe plaja , loc de joaca in aer liber pentru copii , amfiteatru , spectacole cu muzica live , sporturi de apa , transfer gratuit catre Aqua Park aul aflat la 4 km de hotel . Hotelul dispune de un centru de conferinta cu capacitate maxima de 300 de persoane Accesul Wi-fi este gratuit in toate camerele si in spatiile publice. Restaurante : restaurantul principal in care se serveste mic dejun , pranzul si cina ; Ayeri a restaurant cu specific mediteranean a-la-carte pentru cina , restaurant aSunseta cu specific Asiatic a-la-carte ( deschis de la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii septembrie in functie de conditiile meteorologice ) . Servicii la cerere ( contra-cost ) : transfer cu masina de lux de la aeroport la hotel ; transfer cu elicopterul de la / spre Atenas au spre insulele din vecinatatea insulei Creta . Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, mini-frigider (mini bar la cerere cu taxa suplimentara), seif gratuit, TV prin satelit,canale de muzica, telefon direct, acces gratuit la internet Wi-Fi, cafetiera, aer conditionat (individual), balcon sau terasa cu vedere la gradina sau la mare., toate suitele dispun de zona de living . Tipuri de camere : Classic ( cca 23 m2 ) cu vedere la gradina sau la mare , cu capacitate maxima de cazare 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil ; Bungalow (cca 24 m2) cu vedere la gradina sau la mare , cu capacitatea maxima de cazare 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil , Suite ( cca 48 m2) cu vedere la mare , cu capacitatea maxima de cazare 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii ; junior suite ( cca 40 m2) cu vedere la mare si piscina privata , family ( cca 45 m2) cu 1-2 dormitoare , 1 baie . Check in : 15.00 ; check out: 12.00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.