Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Horizon Beach (Stalida)

de la
463 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Hotelul Horizon Beach are 250 de camere, este situat in pitorescul golf al statiunii Stalis si are o pozitie excelenta fata de plaja si de centrul orasului Stalida, fiind recomandat atat familiilor, cat si tinerilor.
Localizare: Horizon Beach este situat la 350 m de plaja, la 1 km de centrul orasului Stalida, intre Hersonissos (3 km) si Malia (5 km). Ambele orase sunt foarte renumite pentru viata de noapte. Statia de autobuz catre Malia sau Hersonissos este la 150 m de hotel. Aeroportul international si portul din Heraklion sunt la 30 km.Horizon Beach este situat la 350 m de plaja nisipoasa, sezlongurile si umbrelele fiind cu plata. Sporturi acvatice contra cost.
Plaja: Horizon Beach este situat la 350 m de plaja nisipoasa, sezlongurile si umbrelele fiind cu plata. Sporturi acvatice contra cost.
Dotari camere: Cele 250 de camere sunt de 2 categorii: camere duble cu vedere la mare sau la munte de aprox. 24 mp (max 2+1 pax) si camere family cu vedere la gradina de aprox. 38 mp (max 4 pax). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, balcon sau terasa, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, seif (contra cost - 10 euro/saptamana).
Facilitati hotel: Hotelul Horizon Beach beneficiaza de receptie 24 de ore, salon TV, lounge, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant, lobby bar, pool snack bar, 2 piscine, sezlonguri si umbrele la piscina, platforma de lemn pentru accesul direct la plaja, camera pentru bagaje, mini biblioteca, mini market, parking, gradina.Facilitati pentru copii: Hotelul Horizon Beach dispune de loc de joaca, 2 piscine (09:00-20:00), pat pentru infanti si scaun inalt (la cerere, gratuit).
Activitati: Biliard (cu plata), seri grecesti de muzica live (1-2 ori pe saptamana), sala fitness (gratuit), centru spa (cu plata).
Web site: www.horizonbeachstalis.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.