Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Candia Park

de la
691 
Tarif / persoana
* perioada 04.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Baia Mare
Verifica disponibilitate

Descriere

Candia Park Village este un „sat de vacanta” ideal pentru relaxare si distractie atat pentru familii, cat si pentru cupluri de toate varstele.Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispozitia turistilor tenis de masa, trei terenuri de tenis cu nocturna (cost suplimentar), baschet, volei pe plaja (extra), sailing, jet ski, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare, la un cost suplimentar), scufundari (contra cost), ciclism, caiac (cost extra), inchirieri biciclete (contra cost), darts, windsurfing (cost extra), biliard (cost suplimentar), teren de joaca pentru copii, camera de jocuri. Oaspetii se pot plimba in mijlocul gradinilor parfumate, sau se pot relaxa in piscinele special amenajate ale hotelului, sa se strecoare in jacuzzi cu vedere panoramica spre mare sau sa se relaxeze complet pe malul marii.

Facilitati camere
Amplasate intr-o locatie asemanatoare unui cartier traditional cretan, cu vedere spre Golful Mirabello, hotelul dispune de 222 camere spatioase, luminoase si confortabile, decorate in culori deschise si dotate cu aer conditionat (control individual), telefon cu linie directa, seif, TV LCD prin satelit (cu canale muzicale), chicineta, frigider, filtru de cafea, baie cu dus, uscator de par, terasa sau balcon. Unele camere includ si halate de baie si papuci.

Facilitati hotel
In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie restaurant principal, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale (la cerere), taverna, piano bar, cafenea, parcare, acces imediat la plaja, terasa la soare, zona de plaja privata, terasa, gradina, supermarket, internet (contra cost), miniclub, loc de joaca pentru copii, babysitter, doua piscine exterioare (una cu jacuzzi), piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, serviciu de concierge, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, schimb valutar, receptie deschisa nonstop, lounge/camera cu TV comuna, aer conditionat, inchirieri auto, magazin de suveniruri/ cadouri, seif, camere de familie, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana).

Localizare
Hotelul este situat in mijlocul golfului Mirabello, pe malul marii, intre Agios Nikolaos (4,1 km) si Elounda (6,4km). Aeroportul International din Heraklion se afla la 61,4 km (cca 52 min de mers cu masina), iar orasul Heraklion la 64,2 km de proprietate (aprox. 58 min de mers cu masina). Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: Muzeul de Arheologie (2,9 km), Lake Voulismeni (4 km), Portul Agios Nikolaos (4,7 km), Biserica Panagia Kera (în Kritsa, 12,3 km), Spinalonga (11,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.