Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHC SEA SIDE RESORT & SPA

   Agia Pelagia, Grecia

de la
946 
Tarif / persoana
* perioada 27.04.2024 - 04.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Un hotel elegant, rafinat, decorat in culori si materiale calde, renovat integral in 2010. Este amplasat intr-o zona linistita a insulei, pe un promontoriu la baza caruia se afla 2 mici plaje linistite de nisip; resortul este recomandat cu precadere cuplurilor aflate in luna de miere si persoanelor care doresc o vacanta relaxanta, departe de zgomotul si agitatia oraselor.

Localizare: pe o peninsula din golful Mononaftis, la 80 m de plaja si 20 km vest de Heraklion.

Dotari camere: 112 camere duble superioare (24-28 m2), 9 duble standard (22-26 m2), 4 camere family cu piscina, 10 camere family cu 2 dormitoare tip maisonette (30-34 m2), 3 apartamente stil maisonette cu jacuzzi (32 -38 m2), 9 apartamente VIP cu piscina proprie (34-42 m2), 15 camere VIP cu piscina proprie (26-30 m2). Dotari standard: telefon, seif, uscator de par, aer conditionat, mini bar, televizor, balcon/terasa .

Facilitati hotel: restaurant principal cu o terasa spatioasa, restaurant cu specific cretan Elia, snack bar, bar principal, centru spa cu sauna, hamam, piscina, sala de conferinte, mini market, 2 piscine cu baruri (una animata si una pentru relaxare cu o superba vedere panoramica spre mare), centru fitness, teren de tenis, baschet, volei, tenis de masa, echipa de animatie.

Facilitati copii: piscina

Plaja: 2 plaje micute cu nisip

Tip masa: all inclusive

Clasificarea oficiala: 5*

Web site: www.seaside-hotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.