Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Blue Marine este poziționat într-un cadru liniștit și frumos, la malul mării, cu vedere la Golful Mirabello.Plaja
Hotelul este situat pe plaja. Tariful pentru 2 sezlonguri si o umbrela este de 8 euro/zi.

Activitati/Divertisment
Oaspetii cei mari au la dispozitie pentru relaxare si divertisment, urmatoarele: facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare, la un cost suplimentar), club de noapte/DJ (cost suplimentar), animatori, calarie (in afara locatiei, cost suplimentar), scufundari (in afara locatiei, cost suplimentar), ciclism (in afara locatiei), caiac (cost extra), inchirieri biciclete (cost suplimentar), darts, windsurfing (cost suplimentar), tenis de masă, biliard (contra cost), teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, pescuit În afara locației (cost extra), teren de tenis.

Facilitati copii
Pentru cei mici, hotelul ofera piscina, mini club 6 zile pe saptamana cu program de la 10:30 - 13:00 și 15:00 - 17:00, echipament de joaca pentru exterior, zona de joaca inauntru, jocuri si puzzle-uri, babysitting/ servicii pentru copii (cost suplimentar).

Facilitati camere
Blue Marine Resort & Spa are vedere spre apele albastre ale Cretei si este alcatuit din 202 camere complet echipate pentru a oferi un sejur confortabil si placut la un standard ridicat. Ospitalitatea, serviciile, politetea si zambetul sunt trasaturile experimentate de oaspetii care s-au cazat la acest hotel. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, frigider, aer conditionat, telefon (contra-cost), TV satelit, minibar, uscator de par, acces internet, minibar si seif (contra-cost).

Facilitati hotel
Hotelul a fost construit in anul 2006, iar ultima renovare a avut loc in anul 2013. Acest complex aflat pe malul marii are terasa la soare, gradina, 2 piscine in aer liber, 2 restaurante, centru Spa, restaurant principal si a la carte, internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul, sala de conferinte, bar, centru de talasoterapie, masaj (contra cost), jacuzzi (contra cost), sauna, baie turceasca, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, sala de gimnastica, sala de jocuri, car rental, serviciu de transfer de la si/ sau la aeroport (cost suplimentar), doctor si schimb valutar, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, franceza, rusa). Hotelul dispune de doua piscine exterioare si o piscina interioara incalzita pentru talasoterapie. Hotelul nu este prevazut cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati datorita locatiei.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Amoudara, la 7 km distanta de pitorescul port Agios Nikolaos. Hotelul Blue Marine este situat la 6 km de centru si de portul pitoresc din Agios Nikolaos. Orasul Heraklion se afla la aproximativ 70 km, iar aeroportul la 68,5 km fata de proprietate (1h si 3 minute). Statia de autobus este situata la 10 minute de hotel. In zona, cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Portul Agios Nikolaos (3,4 km), Muzeul de Arheologie (3,8 km), Lake Voulismeni (11,8 km), Biserica Panagia Kera (în Kritsa) (15,9 km), Spinalonga (24,3 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.