Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sport si divertisment
In cadrul hotelului pot fi practicate urmatoarele activitati sportive: volley pe plaja, biliard, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, sala fitness, gimnastica, aerobic, gimnastica in apa, polo, darts, sporturi de apa gratuit (canoe, hidrobicicleta, wind surfing, diving test in piscina. Evenimente săptămânale cu muzică live şi gustări au loc la Garden Theater, iar nopți cu muzică live la pian sunt organizate la café barul din hol. Oaspeţii de la Agapi Beach pot participa la lecţii de dans Sirtaki, de limbă greacă sau la cursuri de aerobic

Drinks & Food
Micul dejun este servit zilnic în zona de luat masa a proprietăţii. Acesta include diferite tipuri de brânză, plăcinte de casă și miere. Oaspeţii pot lua masa în sala principală de mese a hotelului, unde sunt servite preparate culinare internaţionale şi greceşti. Taverna de la malul mării, Akrogiali, oferă vedere directă la mare și servește mâncăruri tradiționale grecești.

Localizare
Agapi Beach se află în frumoasa staţiune de coastă Ammoudara, fiind la doar 6 km spre vest de Heraklion şi la 12 km de aeroport. În apropiere se găsesc numeroase magazine, inclusiv un minimarket și un magazin de suveniruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.