Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGRABELLA

   Hersonissos, Grecia

de la
373  334 
Tarif / persoana
* perioada 13.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL AGRABELLA:
Un hotel recomandat tuturor categoriilor de varsta, o varianta economica pentru un sejur in Creta.
Tip masa: demipensiune si optional all inclusive.
Localizare HOTEL AGRABELLA:
Hotelul este localizat in centrul statiunii Hersonisos, la aproximativ 250 m de plaja, 100 m de statia de autobuz si 25 km de aeroportul Heraklion.
Plaja:
HOTEL AGRABELLA este situat la aproximativ 250 m de plaja, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
In Hersonissos sectoare de plaja cu nisip alterneaza cu zone stancoase.
Dotari camere:
La HOTEL AGRABELLA camerele sunt mobilate simplu si dispun de televizor, telefon, balcon/terasa, aer conditionate (50 EUR/saptamana), frigider (20 EUR/saptamana), seif (15 EUR/saptamana). Camerele superioare au in plus uscator de par iar aerul conditionat si frigiderul sunt incluse in pretul pachetului.
Facilitati HOTEL AGRABELLA:
Hotelul dispune de restaurant, snack bar, lobby bar, piscina, piscina pentru copii, facilitati pentru sporturi nautice (furnizori locali), biliard, rent a car.
Facilitati copii HOTEL AGRABELLA: piscina, mini club si loc de joaca, program de animatie, scaune speciale in restaurant.
Clasificare agentie: 2*superior
Web site: www.agrabella.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.