Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pepi Boutique Hotel (Adults Only)


Descriere

Pepi Boutique Hotel este un hotel cochet si modern , destinat doar adultilor. Acesta se află în inima orașului vechi Rethymnon, oaspeţii putând ajunge cu uşurinţă de la hotel la plajă. Localizat in inima centrului istoric venetian, la o distanta de 10 minute de plaja si cateva minute de zona comerciala, muzee, taverne si viata de noapte. Acest hotel boutique dispune de camere moderne dotate cu chicineta, o piscina exterioara, gradina, bar si propria crama. WiFi gratuit in camere si spatiile publice Toate camerele sunt sunt dotate cu aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, bucatarie complet utilata, uscator de par.

Localizare

Aproape de unele dintre cele mai populare atractii din Rethymnon, cum ar fi Centrul de Arta Bizantina si Piazza Micraciaton, Pepi Studios Hotel este o alegere excelenta pentru turisti. Aeroportul International Chania se afla la o distanta de aproximativ 67 km.

Facilitati Hotel

Proprietatea include o mica piscina in aer liber cu sezlonguri confortabile. In crama hotelului, puteti degusta vinuri, aperitive, masline sau branza de capra. Hotelul ofera room service, servicii de concierge si depozit de bagaje.

Facilitati camere

Pepi Boutique Hotel este un hotel sofisticat, destinat exclusiv adultilor care promite un mediu linistit. Proprietatea este formata din 13 camere, 3 duplex-uri si 2 apartamente inconjurand o gradina frumoasa si o mica piscina in aer liber. Construit cu respect pentru caracteristicile si arhitectura orasului vechi Rethimno, acest hotel va ofera posibilitatea de a va bucura de farmecul de ieri si de confortul de astazi. Hotelul Pepi Boutique, recent renovat, ofera o varietate de facilitati in camera, inclusiv frigidere, aparate espresso, seifuri electronice, smart TV, aer conditionat, incalzire, TV prin satelit si uscator de par.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Piscina exterioara
Bar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.