Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO PLATANIAS


Descriere

Descriere HOTEL PORTO PLATANIAS BEACH RESORT:
Hotelul este situat intr-o zona linistita, idilica, la 20 de metri de una dintre cele mai frumoase plaje din insula. Amplasat intr-un peisaj luxuriant si oferind o vedere spectaculoasa la Marea Cretei si insula Agii Theodori (Thodorou), Porto Platanias Beach Resort & Spa combina toate facilitatile unui complex
hotelier de cinci stele .

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive

Localizare HOTEL PORTO PLATANIAS BEACH RESORT:
Hotelul este situat intr-una dintre regiunile cele mai cosmopolite din Creta, Platanias, la aproximativ 20 de metri de plaja, 9 km vest de orasul Chania si la 20 km de aeroportul din Chania.

Plaja:
Plaja cu nisip se afla in fata hotelului, la 20 de metri, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotelul Platanias are diverse tipuri de cazare, toate camerele sunt dotate cu: frigider, baie mare de marmura cu cada, uscator de par, aer conditionat controlat individual, televizor, telefon, seif (aprox 2 EUR/zi), acces internet, minibar (la cerere), balcon sau veranda cu vedere la piscina, mare sau gradina.

Facilitati HOTEL PORTO PLATANIAS BEACH RESORT:
Facilitatile disponibile la Porto Platanias Beach Resort & Spa indeplinesc toate standardele necesare pentru petrecerea unei vacante
de neuitat: 5 restaurante HELIOS & EROS Restaurant principal pentru mic dejun, pranz si cina buffet; IKAROS - Restaurantul de pe acoperis pentru seri tematice, cum ar fi seara greceasca saptamanala; ISLAND - un restaurant a la carte pentru pranz in jurul piscinei; VYTHOS -
Restaurantul a la carte pentru seri tematice (in sezonul de varf ) si IRIS ballroom pentru cinele de gala. Hotelul ofera 5 baruri, 5 piscine mari cu apa dulce, piscina interioara in zona de spa, internet wireless, sala de sport, echipa de animatie, volei pe plaja, tenis de masa, biliard (contra cost), jocuri de masa, carti de joc, sah si table.

Facilitati copii:
Piscina, loc de joaca, miniclub (5-12 ani), animatie pentru copii. Babysitting disponibil la cerere.

Web: portoplatanias.gr
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.