Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA MER RESORT (ADULTS ONLY)


Descriere

La Mer Resort & Spa - Adults Only se află în Georgioupolis, la 150 de metri de plaja de nisip. Pune la dispoziție cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Există diverse facilități, printre care un bar, un lounge comun și o grădină. Proprietatea are o recepție deschisă nonstop, o piscină interioară și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Situat in Golful Georgioupolis, la jumatatea distantei dintre pitorescul Chania si istoricul Rethymno, La Mer este poarta de intrare catre cele mai frumoase orase, atractii istorice si plaje uimitoare din Creta.

Facilitati Hotel

Hotelul cu doua etaje, renovat recent in 2018, are 76 de camere. Receptie (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), hol, lift, aer conditionat, seif (gratuit), salon de infrumusetare, minimarket, discoteca, zona de parcare. Exista doua restaurante pentru luat masa. Serviciile de spalatorie si asistenta medicala sunt disponibile contra cost. Centrul Spa Ariadne cu echipament de ultima generatie si cosmeticieni calificati dispune si de piscina interioara incalzita, o suita dubla pentru remedii si tratament personal, sauna, fantana de gheata, baie de aburi – Hammam, camera de relaxare unde se serveste ceai si sucuri gratuite. Centrul de fitness este bine echipat cu sala de sport luminata de soare, banda de alergare, bicicleta de exercitii, greutati libere si antrenori profesionist pentru sfaturi. Mer Resort and Spa detine un magazin ce ofera o varietate de suveniruri, articole de lux si produse locale de inalta calitate. De asemenea, hotelul dispune de o piscina exterioara, lounge cu TV, zona de lectura cu internet si sali de conferinta.

Facilitati camere

Estetica eleganta si minimalista se regaseste in cele 76 de camere si apartamente elegante, toate dedicate confortului. Datorita aspectului optimizat al camerei si utilizarii materialelor ecologice, toate camerele si apartamentele ofera toate facilitatile necesare si o gama larga de optiuni de servicii exclusive. Camerele sunt dotate cu halate de baie, papuci de casa, prosoape, seif digital, articole de toaleta organice premium de la cosmeticele naturale Apivita, facilitati pentru cafea si ceai, telefon, mini frigider, dus cu hidromasaj, cos de bun venit cu vin si apa, uscator de par si televizor cu ecran plat, laptop sau tableta in functie de disponibilitate.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.lamerresort.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.