Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Creta Panorama & Mare


Descriere

Hotelul Iberostar Creta Panorama & Mare este situat pe plaja, langa hotel Creta Marine din acelasi lant, la aproximativ 3 km de Panormo, 18 km de Rethymno si 80 km de Heraklion.Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, frigider, seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Printre facilitatile hotelului se numara restaurante, mini market, boutique, coafor, baruri, camera de jocuri, separeu TV si DVD, separeu internet, 1 piscina interioara incalzita, 1 piscina exterioara cu apa dulce, piscine cu apa de mare (cu sezlonguri si umbrele gratuite; pe plaja contra cost), o piscina pentru copii, baruri la piscina, taverna langa plaja, programe de animatie, spectacole cu teme diferite si muzica live, mini club, loc de joaca pentru copii.

Localizare
Hotelul Iberostar Creta Panorama este situat pe plaja, langa hotel Creta Marine din acelasi lant, la aproximativ 3 km de Panormo, 18 km de Rethymno si 80 km de Heraklion.

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie practicarea de sporturi si activitati gratuite: ping pong, minigolf, volei, bachet, aerobic, aqua-gym, terenuri de tenis (contra cost nocturna); alte sporturi si activitati cu plata: sporturi nautice, fitness, biliard, masaj, sauna, Jacuzzi, centru de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.