Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE


Descriere

Descriere: Hotelul face parte din lantul GRECOTEL. Hotelul a fost renovat in totalitate la sfarsitul anului 2013 si dispune de cladirea principala si complexul de bungalow-uri. Cu un numar total sunt 69 de camere (Junior Suite SV, Caramel Junior Suite, Family Suite Main House, Open Plan Bungalow Suite, Luxury Bungalow Suite, 2 Bedroom Beach Villa 3 Bedroom Luxury Villa, 4 Bedroom Villa Beach). Spatiul exterior al hotelului este amenajat cu echipament de suport pentru persoanele cu dizabilitati. Nu se accepta animale de companie.

Localizare: situat la 6 km de orasul Rethymno SI la 70 km de aeroportul orasului Heraklion. Statia de autobuz se afla in apropiere de hotel.

Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (gratuit), baie cu dus , prosoape de plaja, halat si papuci de baie, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant A la Carte, 2 baruri , piscine exterioara (cu apa sarata), medic (la cerere), acces

wireless (gratuit in lobby), jacuzzi, centru SPA, teren de tenis (la celelalte hoteluri Grecotel, transfer gratuit), tenis de masa, volei pe plaja, program de animatie, parcare.

Facilitati copii: program de animatie, meniu special in restaurant (gratuit), bona (contra cost) , serviciu baby-cot (contra cost).

Plaja: nisip/pietris, intrare in mare cu pietre; umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape (gratuit), baldachine.

Tip masa: mic dejun si demipensiune.

Web site: http://caramel.grecotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.