Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Royal Hotel ( Adult Only )


Descriere



Localizare

Creta Royal este un hotel rafinat de 5 stele construit pe o plaja de 400 de metri, inconjurat de gradini magnifice, oferind relaxare si ospitalitate traditionala. Este situat in zona Skaleta, la 12 km de Rethymno, la 65 km de aeroportul din Heraklion si la 70 km de aeroportul din Chania.

 

Facilitati Hotel

La plecare, o sa primiti un suvenir cadou pentru a va aminti de sederea dumneavoastra de la Hotelul Crete Royal. Cu vedere la gradinile frumoase, restaurantul principal serveste mancaruri grecesti si internationale in timp ce oaspetii se pot bucura de apusul de soare peste Marea Mediterana. In aceeasi gradina, va puteti bucura de micul dejun intr-o atmosfera relaxanta. Centrul de spa si welness ofera o varietate de masaje, sesiuni de fitness si sauna. Cele doua piscine sunt in aer liber cu acces gratuit si sunt dotate cu sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele si prosoape, iar una dintre piscine are si bar disponibil. In cadrul hotelului se pot desfasura mai multe activitati, precum: aerobic, tir cu arcul, tenis, darts, mini golf, tenis de masa, biliard sau tenis de masa.

Facilitati camere

Hotelul are 120 de camere luxoas decorate intr-un stil confortabil si modern. Camerele sunt izolate fonic si au un pat dublu si o canapea extensibila sau 2 paturi de o persoana. Acestea dispun de o terasa sau un balcon cu vedere la mare sau la muntii Cretei, cu mobilier elegant si toate facilitatile moderne. La sosire va asteapta un cos de bun venit cu fructe, vin si apa minerala. Camerele au aer conditionat, TV, telefon, seif, uscator de par, articole de toaleta gratuite, frigider, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei si birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Fitness
Bar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.