Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Althea Village se afla in statiunea Daratso Chania, la 600 m de plaja cu nisip, la 4 km de centrul statiunii si are in apropiere statie de autobuz, magazine si taverne

Localizare

Althea Village Residence 3* este amplasat in satul pitoresc Daratso in Creta, in mijlocul unor livezi si gradini de maslini si pomi fructiferi si la doar 5 minute de plaja insorita de la tarm. La 15 km se afla aeroportul Chania, iar la 144 km aeroportul Heraklion. 

Facilitati Hotel

Facilitatile hotelului Althea Village sunt destul de variate: receptie nonstop, aer conditionat, bar, cafe/snack bar, piscina pentru copii, lounge cu Tv, restaurant, seif, piscina, telefon.

Oaspetii pot lua masa la restaurantul cu servire in regim bufet sau a la carte. Principalul restaurant/taverna Aktaion ofera un meniu specific cretan, din care nu putea lipsi varietatea de peste specifica zonei, iar barul de la piscina Elia este deschis pe toata durata zilei. 

In timpul liber oaspetii hotelului se pot bucura de o plimbare in gradina, de piscina in aer liber sau de centrul de fitness. In incinta hotelului oaspetii se pot accesa camera de jocuri si zona de lounge unde se afla un bar, o masa de tenis, snooker sau jocuri electronice.

Seara, hotelul organizeaza programe de divertisment cu muzica cretana specifica zonei.

Facilitati camere

Toate cele 60 de unitati de cazare (apartamente si suite) beneficiaza de chicineta si maximul de cazare este de cinci persoane. Fiecare are un balcon/terasa cu vedere de tip sea view si include aer conditionat, frigider, Tv prin satelit, telefon, seif, articole sanitare si baie privata cu cada/dus. 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (www.altheavillage.gr) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Camere familii
Parcare

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.