Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENATOR BANUS SPA Adults Only

de la
931  811 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.senatorbanusspa.com

Recomandarea agentiei: 4*

Acest hotel este destinat exclusiv adultilor. Este alegerea ideala pentru cuplurile in luna de miere sau pentru vacante romantice.

Stilul modern in care este construit hotelul, gradinile frumoase care-l inconjoara, detaliile, facilitatile deosebite si serviciile de calitate fac din acest hotel unul dintre cele mai frumoase locatii de petrecere a vacantei in Costa del Sol.

Hotelul are 146 camere, cu interioare elegante, decorate in stil modern, dotate cu mobilier de lux si urmatoarele facilitati: baie cu chiuveta dubla si cada de dus, uscator de par, mini bar, seif, aer conditionat, TV, WiFi gratuit, fier si masa de calcat.
Camerele Duble Deluxe au o suprafata de aproximativ 32 m2, 2 paturi sau 1 pat marime super-king, un balcon/o terasa cu o suprafata de 12 m2, cu vedere spre gradinile hotelului.
Suitele au o suprafata de aproximativ 50 m2, 2 paturi sau 1 pat marime super-king, un living separat si un balcon/o terasa cu o suprafata de 30-m2.

Hotelul are 2 piscine in aer liber, gradini, restaurant bufet ce serveste mancaruri mediteraneene si internationale, restaurant a la carte, piano bar, bar la piscina. Hotelul oferta o paleta larga de activitati recreative si de divertisment, precum lectii de dans (bachata, salsa, merengue, etc.) si diverse activitati sportive. Hotelul ofera room service nonstop. Parcarea este disponibila contra cost.

Una din atractiile majore ale hotelului este centrul spa (contra cost), ce ocupa o suprafata de 700 m2 si include: piscina interioara dinamica, paturi cu hidromasaj, piscină de contrast cu apa rece, baie de aburi, sauna, cada cu hidromasaj, dusuri cu aromoterapie. Zona de spa include si o sala de gimnastica si alte camere de tratament.

Hotelul este localizat la numai 500 metri de plaja, intre statiunile Marbella (aprox. 14 km) si Estepona (aprox. 13 km). Aeroportul Malaga este situat la aproximativ 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.