Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA MARBELLA BANUS

de la
1965  1715 
Tarif / persoana
* perioada 28.08.2024 - 04.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: hotelul recent renovat este situat la 5 minute de plaja, in centrul Portului Banus – una dintre cele mai exclusiviste zone din Marbella, la doar 7 minute de zona comerciala cu magazine, baruri si restaurante; centrul istoric al orasului Marbella se afla la o distanta de 6 km.

Dotari camere: hotelul dispune de 221 camere dotate cu aer conditionat, televizor, internet (cu plata), telefon, minibar, seif, uscator de par.

Facilitati hotel: 2 restaurante, unul tip bufet cu show-uri de gatit si posibilitatea alegerii meniurilor personalizate si altul a la carte, ambele servind si preparate mediteraneene cu fructe de mare, salate si peste; bar in gradina si la piscina, 1 piscina exterioara dedicata in exclusivitate adultilor, 1 piscina cu cascada, 1 piscina pentru copii, 1 piscina interioara incalzita, sauna, baie turceasca, teren de tenis, miniclub, loc de joaca pentru copii, paturi de relaxare la piscina (cu plata), sezlonguri la piscina (gratuite), intenet wi-fi gratuit in zonele publice din hotel.

www.meliamarbelladinamar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.