Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Monarque Fuengirola Park


Descriere

Servicii:
- Bilet de avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti (Blue Air) (Inclus)
- Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport (Inclus)
- Asistenta turistica in limba Romana (Inclus)
- Excursie panoramica (tur Malaga) in prima sau ultima zi (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Cazare 7 Nopti (Inclus)
- Un bagaj de cala (20 kg) si un bagaj de cabina (7 kg) de persoana (Inclus)

EXCURSII OPTIONALE:
EXCURSIE LA CORDOBA

Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, este orasul cel mai important din centrul Andalusiei. Raul Guadalquivir care strabate Cordoba si intreaga provincie de la est la vest asigura irigatia necesara pentru campurile de cereale, zona viticola si plantatiile de maslini ce inconjoara orasul.

Cordoba este astazi un oras cu o imensa valoare istorica, fiind declarat inca din 1994 ca patrimoniu UNESCO. Orasul Cordoba este cunoscut in principal datorita Moscheei, o cladire unica ce reflecta splendoarea culturii Musulmane din Spania, dar si datorita celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Crestini (Alcázar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, piata El Porto. Datorita acestor obiective, pe langa charmul si romantismul orasului, putem sustine ca orasul Cordoba este unul dintre cele mai interesante si frumoase orase din Spania.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana
Tarif: 55 euro /adult si 45 euro /copil – minim 10 persoane

EXCURSIE LA SEVILIA
Sevilia, capitala Andalusiei, are de oferit numeroase atractii turistice, culturale, artistice si sociale, datorita carora a devenit unul din cele mai cunoscute si vizitate orase din lume, si sursa de inspiratie pentru numerosi scriitori, pictori si artistiti in general. Este foarte greu sa gasiti un alt centru urban care sa ofere atatea atractii si monumente unice precum, Giralda, Palatul Arabesc (Reales Alcázares), Torre del Oro, Patio de los Naranjos, the Maestranza (bull-ring), Casa de Pilatos, Plaza de España, Marí­a Luisa Park, teatrul Maestranza, palatal Saint Telmo, Archivo de las Indias (Arhivele Indiene), Lonja, Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fábrica de Tabacos, precum si arhitectura caracteristica a orasului.

Daca mai adaugam si tavernele, gastronomia, festivalurile si umorul si ospitalitatea locuitorilor, avem un oras plin de culoare, arta, lumini, muzica, distractie, traditie si modernitate care este greu de egalat la nivel mondial.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana
Tarif: 59 euro /adult si 49 euro /copil – minim 10 persoane

EXCURSIE LA GIBRALTAR
Gibraltar, supranumit “The Rock” (stanca) este un teritoriu Britanic si un punct strategic ce vegheaza asupra stramtorii ce separa Africa de Europa si ce face legatura dintre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, fapt din cauza caruia are o importanta strategica enorma. In Gibraltar excursia include un tur panoramic al orasului si al Punta Europa. De pe varful famoasei stanci se poate vedea cu usurinta coasta Spaniola si cea Marocana, si de asemenea, daca timpul permite se pot vizita si pesterile Saint Michael. De asemenea, in Gibraltar puteti face cumparaturi duty-free (fara taxe) pe strada principala, unde gasiti magazine ale faimosilori creatori de moda, dar si marci locale despre care se spune sunt facute din bumbacul de cea mai buna calitate din lume.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana
Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil – minim 10 persoane

EXCURSIE LA MIJAS SI MARBELLA

Mijas este un orasel emblematic al regiunii Andalusia, situat intr-un peisaj montan dar nu departe de coasta, cu infulente Arabe si numeroase atractii turistice precum sanctuarul Virgen de la Peña si complexul format din biserica Parroquial de la Inmaculada Conception, Auditorium si gradinile anexe. La acestea se adauga si privelistea minunata asupra Marii Mediterane. Dupa ce incheiem turul panoramic in Mijas ne continuam excursia catre statiunea Marbella.
Marbella este neoficial considerata capitala statiunilor de pe Costa del Sol si nu exista nici un dubiu asupra faptului ca detine toate calitatile necesare sa isi merite pozitia de statiune premium pe coasta Spaniola. Datorita pozitiei sale privilegiate, la poalele Sierra Blanca si pe malul marii, se bucura de o clima excelenta si de peisaje minunate. Marbella isi are originile inca din timpurile romanilor, perioada din care inca se gasesc numeroase relicve arhelogice, in timp ce doua turnuri si zidurile castelului sunt martorii perezentei arabe iar catedrala, primaria si spitalul sunt construite dupa recucerirea Crestina a orasului. Oricum, Marbella este cunoscuta in special datorita plajelor splendide cu nisip foarte fin, portului de yahturi, promenade dar si al terenurilor de golf de renume mondial.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana
Tarif: 29 euro /adult si 20 euro /copil – minim 10 persoane

EXCURSIE LA GRANADA
Acesta este un oras plin de istorie cu o arhitectura magnifica. Orașul mai este celebru și pentru numeroșii săi cântăreți de chitară. Cele mai importante construcții din perioada maurica aparțin Palatului Alhambra . Reprezintă o aglomerare de palate, cele mai mari lacase de cult de acest tip din Spania. Alhambra a fost construita în secolele XIII și XIV, pentru a servi ca resedinta a regilor mauri. Este celebra pentru tavanele sale din stuc si fantana cu lei. Desi regele Carol al V-lea a ordonat constructia palat aici - care nu a fost niciodata terminat - ansmablul s-a conservat bine.
In timpul acestei excursii, vizitam Catedrala Regala, construita in 1523, ce adaposteste mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand. Descoperim deasemenea si Palatul Alhambra ce reprezinta cea mai mare atractie a Spaniei, vizitata de aproximativ 2 milioane de turisti anual.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana
Tarif: 79 euro /adult si 69 euro /copil – minim 10 persoane

EXCURSIE IN TANGER
Ne imbarcam pe un feribot din porturile spaniole Algeciras sau Tarifa, si in aproximativ o ora traversam stramtoarea Gibraltar pentru a pune piciorul pe un alt continent si a intra pentru scurt timp in atmosfera Tangerului, un oras interesant, un amestec de exotism, soare si caracter oriental specific. Aceste este un oraș în partea de nord-vest a Marocului si cel mai important centru industrial după Casablanca .Piata Grasocco este una dintre atractiile turistice ale orasului si unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger.
Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana
Tarif: 79 euro /adult si 69 euro /copil - minim 10 persoane

Pachet 4 Excursii ( Sevilia, Gibraltar,Cordoba, Mijas si Marbella) : 169 Euro / Adult si 139 Euro / Copil 2 – 11.99 ani
Pachet 3 Excursii ( Sevilia, Gibraltar, Mijas si Marbella) : 119 Euro / Adult si 99 Euro / Copil 2 – 11.99 ani

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.