Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Costa Dorada


Descriere

Descriere: Hotel Sol Costa Daurada 4* recent renovat in 2015, este ideal pentru a va bucura de o vacanta in familie si pentru a descoperi una dintre cle mai importante statiuni turistice din Tarragona:-Salou cu viata de noapte,plaje si clima blandaLocalizare: in Salou, capitala Coastei Dorada si foarte aproape de cele mai bune plaje si de parcul de distractii PortAventura.
Dotari camere: pat matrimonial,wifi gratuit,telefon, minibar, aer conditionat,baie cu uscator de par,birou,TV prin satelit. Vedere la piscina sau gradina, seif contra cost
Facilitati hotel:piscina spectaculoasa in forma de laguna, inconjurata de gradini, sauna turceasca, sala de jocuri cu masa biliard, forbal de masa, ping pong
Facilitati copii: zona de joaca renovata in 2014 si mini-clubPlaja: Se afla la 1,5 km de hotel
Pagina web: https://www.melia.com/en/hotels/spain/salou/sol-costa-daurada

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.