Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RESORT & SPA ESTIVAL PARK


Descriere

Localizare
Resortul se afla in statiunea La Pineda de Vila-seca (Tarragona) - Costa Dorada, aflandu-se la o distanta de 600 m de plaja si la 11, 9 km de Aeroportul Reus.

Site web
http://www.estivalpark.es/en/hotel.asp?hotel=3

SPA & Welness
Hotelul pune la dispozitia turistilor, un centru Spa modern, unde turistii se pot relaxa si rasfata: sauna, jacuzzi, solar, piscina interioara, masaj, baie turceasca, baie cu aburi, tratamente faciale si corporale.

Drinks & Food
Hotelul ofera 3 restaurante care servesc bufet mediteranean. Exista, de asemenea, 4 snack baruri si 3 baruri la piscina unde turistii pot savura o gustare sau o bautura racoritoare.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, turistii se pot implica in activitati precum: tenis de masa, biliard, squash, sala de fitness, piscina in aer liber, spectacole sportive si de divertisment, club de noapte, piano bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.