Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Calella Palace


Descriere

Servicii:
- Bilet de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti (Inclus)
- Un bagaj de cala (32kg) / persoana (Inclus)
- Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport (Inclus)
- Cazare 7 Nopti cu Pensiune Completa incl apa si vin (Inclus)
- Asistenta turistica in limba Romana (Inclus)
- Tur de oras panoramic in prima sau ultima zi (Barcelona) (Inclus)
- Taxe de Aeroport (Inclus)
- Taxa de statiune - 1,0 Euro / persoana / noapte (se plateste direct la hotel!) (Neinclus)

EXCURSII OPTIONALE :
EXCURSIE LA MONTSERRAT

Montserrat, insemnand “Muntele Sfant”, este cel mai important loc de pelerinaj al Cataluniei, fiind una dintre destinatiile cele mai vizitate dupa Barcelona.
Manastirea Montserrat este o manastire benedictina aflandu-se sub varful estic al masivului muntos, aflata la o altitudine de 720 de metri. De aici se poate ajunge pe varful cel mai inalt al muntelui, Sfantul Ioan, cu o inaltime de 1.236 de metri. Langa manastire se mai afla si "Drumul Crucii", unde este amenajata "Pestera Sfanta" si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat.
Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind construit pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale. Un teleferic face legatura intre poalele masivului de piatra si complexul de cladiri, iar o sosea permite accesul automobilelor la acest nivel.

Tarif: 49 euro /adult si 39 euro /copil – minim 10 persoane

TURUL COMPLET AL BARCELONEI – EXPERIENTA GAUDI
Cel mai cosmopolit oras al Spaniei, Barcelona realizeaza o fuziune unica intre vechi si nou. Numele orasului este legat pentru totdeauna de cel al arhitectului Antonio Gaudi, cel care si-a dedicat viata construirii catedralei Sagrada Familia si a imbogatit orasul prin nenumaratele sale constructii, Parcul Guell reprezentand o reflectie a penitudinii artistice a lui Gaudi. Prima oprire, de 45 de minute va fi la catedrala Sagrada Familia unde se observa grandoarea geniului marelui arhitect. Vom continua excursia cu o vizita a Parcului Guell, loc ce dorea sa reprezinte o adevarata intrare in Paradis pentru aristocratia orasului.

Centrul orasului, Barrí Gótico detine elemente unice : Las Ramblas cea mai faimoasa strada din Barcelona ce uneste Plaça Catalunya cu Monumento a Colon si catedrala gotica La Seu unde se afla si sarcofagul Sfintei Eulalia, patroana spirituala a Barcelonei.

Tarif: 49 euro /adult si 39 euro /copil – minim 10 persoane

BARCELONA BY NIGHT – FANTANILE MAGICE

O ocazie extraordinara de a admira Barcelona noaptea, cand orasul si portul sunt luminate feeric punand in valoare tot ceea ce orasul lui Gaudi are de oferit.. Nu ratati aceasta excursie care va poarta pe bulevardele largi ale orasului pana la poalele dealului Montjuic unde veti putea admira spectacolul extraordinar oferit de Fantana Magica a Barcelonei.
Construita de arhitectul Carles Buïgas in anul 1929 pentru Expozitia Mondiala, fantana are la baza un mecanism foarte complicat care permite “modelarea” jeturilor de apa si a luminilor in 30 de aranjamente diferite. In anul 1980 afost adaugata si muzica, iar inainte de Olimpiada din 1992 fantana a fost complet renovata, pastrand insa o mare parte din mecanismul original.

Tarif: 39 euro /adult si 29 euro /copil – minim 10 persoane

Girona & Figueres
Girona este un oraS situat In nord-vestul comunitatii autonome Catalonia, Spania la confluenta raurilor Ter si Onyar.
Tot aici veti gasi numeroase atractii reprezentative pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. Muzeul lui Salvador Dali din Figueres, orasul natal al artistului, adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care nu trebuie ratat.

Tarif: 49 euro /adult si 39 euro /copil – minim 10 persoane

OFERTA SPECIALA !!!
PACHET 3 EXCURSII (Montserrat, Barcelona Experienta Gaudi, Fantanile Magice) - 125 Euro / Adult si 99 Euro / Copil
PACHET 4 EXCURSII (Montserrat, Girona, Barcelona Experienta Gaudi si Fantanile Magice) - 169 Euro / Adult si 129 Euro / Copil

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.