Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BENIKAKTUS

de la
1035  983 
Tarif / persoana
* perioada 02.07.2024 - 09.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Tip masa: demipensiune/pensiune completa
Localizare: complet renovat in 2008, acest hotel este situat in prima linie de hoteluri a plajei Levante, cu o priveliste grandioasa asupra intregului golf, la 20 minute de plimbare pana la orasul vechi, potrivit pentru cei care doresc o vacanta relaxanta. Aeroportul Alicante este la 58 km de statiunea Benidorm, iar cel din Valencia la 148 km.
Dotari camere: toate camerele sunt cu balcon si au vedere la mare, dispun de aer conditionat, seif (contra cost), minibar (contra cost), tv, telefon,
baie cu uscator de par, prosoape.
Facilitati hotel: ofera piscina in aer liber pentru adulti si copii, Jacuzzi in piscina adultilor, restaurant cu masa tip buffet, bar si tv lounge, zona
wi-fi si internet, sala de conferinte, camera de bagaje, terasa si bar in zona piscinei, activitati de divertisment seara muzica live, spectacol flamenco, spectacol de magie, parcare privata.
Facilitati pentru copii: piscina in aer liber.
Plaja: se afla la 20 de metrti de hotel, o plaja lunga de aproximativ 2 km cu nisip fin. Sezlonguri si umbrelute sunt contra cost sau exista zonele cu
plaja publica.
Pagina web:www.kaktusgrup.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.