Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
523  356 
Tarif / persoana
* perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:Hotelul Silver este ideal pentru familiile si cuplurile in cautarea unei vacante relaxante.
Localizare:Situat in zona Roda, acest hotel se afla intr-o zona foarte animata la doar 2 minute de mers de plaja cu nisip si de centrul Roda unde pot fi gasite restaurante, baruri si locuri de cumparaturi. Corfu Town este de 37 km si este de 45 de minute de aeroportul international .
Dotari camere: Cele 60 de camere sunt dotate cu aer conditionat (contra cost ~ 5 EUR/zi) baie proprie, telefon, frigider (contra cost ~ 3 EUR/zi), radio, balcon / terasa.
Facilitati hotel:Aceasta proprietate mica de familie ofera o primire calda si prietenoasa si o ambianta linistita. Facilitatile includ o receptie de 24 de ore, lift, sala TV (intr-o zona linistita), un restaurant si un serviciu de spalatorie. Exista o piscina precum si o piscina pentru copii, un snack bar la piscina si sezlonguri si umbrele de soare.
Web site: www.silverbeachhotel.webs.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.