Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POTAMAKI BEACH

de la
501  340 
Tarif / persoana
* perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Hotel Potamaki Beach Corfu este situat la 16 km de aeroport, in statiunea Benitses, la 70 m de mare.

Facilitati hotel:

Potamaki Beach ofera restaurant, 2 baruri, lobby, seif, piscina exterioara, parcare, rent a car, discoteca, animatie, tenis de masa, sporturi acvatice, piscina pentru copii.

Plaja este cu nisip si pietris. Umbrelele si sezlongurile sunt contra cost pe plaja si gratuit la piscina.

Facilitati camere:

Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 5 etaje si dispune de 167 camere standard (maxim 3 persoane).Toate camerele au in dotare cada sau cabina de dus, telefon, balcon sau terasa, aer conditionat (nu in toate camerele), incalzire centralizata, TV satelit, minibar.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.potamakibeachhotel.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Piscina exterioara
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Lift

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.