Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Pontikonissi


Descriere

Situat la malul marii in Perama, Hotelul Pontikonisi are un restaurant, WiFi gratuit in spatiile publice si o terasa la soare cu piscina in aer liber si sezlonguri. Capitala insulei este la doar 10 minute de mers cu masina.Localizare
Hotelul se afla situat pe insula Corfu, la 6 km de centrul orasului Corfu si de aeroport. Proprietatea se afla pe plaja. Magazine, restaurante, baruri si cafenele la o mica distanta de hotel (~ 200 - 500 m).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are 50 camere situate pe 7 etaje, construit in stil simplist, ofera oaspetilor sai vederi panoramice, camere confortabile, dotate cu aer conditionat, TV, mini-frigider, dus, uscator de par (la cerere), telefon, acces la internet Wi-Fi (gratuit), balcon sau terasa.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.