Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in centrul Nisei, la 400m de plaja si la 7 km de aeroport.
Dotari camere: cele 128 camere decorate traditional mediteranen se impart in 85 camere harmony, 28 deluxe si 15 suite. Toate camerele harmony dispun de aer conditionat, telefon, minibar, TV satelit cu ecran plat, Wi-Fi, uscator de par. Camerele deluxe sunt mai spatioase, au balcon sau terasa mobilata cu masa si scaune, masa si fier de calcat, presa de pantaloni, seif, cada cu hidromasaj, facilitati de preparare ceai/cafea. Suitele cuprind doua zone sau camere separate (fara usa intre ele): spatiu de dormit si living cu canapea, fiecare zona avand propriul TV. Acestea sunt ideale pentru familii cu 4 persoane. Fumatul nu este permis in nicio camera.
Facilitati hotel: restaurant panoramic cu vedere la mare (toate felurile de mancare se bazeaza pe produse ecologice), piscina exterioara si jacuzzi pe acoperisul hotelului, garaj privat (cu plata), plaja privata (cu plata) amenajata cu sezlonguri si umbrele. Centrul spa include hamam, iar oaspetii au acces la centrul de fitness. Hotelul pune la dispozitie servicii de curatatorie, coafor, rent a car.

WEB: www.splendid-nice.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.