Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Limak Cyprus Deluxe


Descriere

Hotelul Limak Cyprus Deluxe, deschis în 2017 în zona Bafra, lângă mare, se întinde pe o suprafață de 120000 mp; se află la 115 km de Aeroportul Larnaca, 80 km de Nicosia, 85 km de Kyrenia și la 40 km de Famagusta.

Localizare:

Hotelul Limak Cyprus Deluxe, deschis în 2017 în zona Bafra, lângă mare, se întinde pe o suprafață de 120000 mp; se află la 115 km de Aeroportul Larnaca, 80 km de Nicosia, 85 km de Kyrenia și la 40 km de Famagusta.

Facilitati hotel:

Limak Cyprus Deluxe, datorită climatului favorabil din Cipru de Nord, oferă oaspeților săi o vacanță pe tot parcursul anului. Camerele de lux, cu tot felul de tehnologii și confort, restaurantele în care sunt servite cele mai fine preparate din bucătăria turcească și internațională, centrul SPA, unde sunt oferite diferite terapii și tratamente de îngrijire, sporesc confortul oaspeților săi. Cu 4 piscine în aer liber și o imensă piscină acoperită, aqua park cu 7 tobogane, facilități pentru copii (de la zone de mâncare pline de culoare și locuri de joacă interesante, până la o varietate de piscine și cluburi pentru copii), biliard, bowling, bar, program de divertisment unic, variat și profesional, inclusiv muzică live și spectacole, sală de conferințe, hotelul Limak Cyprus Deluxe este privilegiat și special pentru toate vârstele. 

Plaja: hotelul se mândrește cu o plajă exclusivistă, nisip auriu fin și mobilier de pluș pentru a oferi o atmosferă elegantă și confortabilă de 5 stele. O varietate de sporturi nautice populare pot fi încercate de iubitorii acestora.

Facilitati camere:

Hotelul oferă 598 camere, dotate cu baie cu duș, uscător de păr, TV satelit, minibar, wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lux

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.