Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Onix


Descriere

Situat in partea de sud a statiunii Jupiter, la 30 de metri de plaja. Dupa un lung proces de renovare si modernizare, Mera Onix, compus din fostele hoteluri Onix si Safir, se va deschide in iulie 2018, oferind servicii all inclusive. Facilitati hotel: 700 de locuri in 350 de spatii de cazare, piscina exterioara cu o suprafata de 600mp, sezlonguri la piscina, piscina cu dusuri cervicale, banchete cu hidromasaj, gheizere pentru zona spatelui si zona lombara, aqua vortex (inot impotriva curentului), piscina pentru copii (adancime maxima 50 cm), program aqua gym, concusuri, spectacole, restaurant all inclusive, Kids Club, parcare gratuita in limita disponibilitatii. Facilitati camere: Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafata de 15mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale (80/190 cm). Este dotata cu sistem de acces pe baza de cartela, AC, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon. Apartamentul Junior Suite: compus din camera de zi, cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial si are o suprafata de 15mp. Dispune de o singura baie. Este dotat cu sistem de acces pe baza de cartela, AC, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon.
Descriere camere:
Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafata de 15mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale (80/190 cm). Este dotata cu sistem de acces pe baza de cartela, AC, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon. Apartamentul Junior Suite: compus din camera de zi, cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial si are o suprafata de 15mp. Dispune de o singura baie. Este dotat cu sistem de acces pe baza de cartela, AC, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon.
Descriere facilitati:
piscina exterioara cu o suprafata de 600mp, sezlonguri la piscina, piscina cu dusuri cervicale, banchete cu hidromasaj, gheizere pentru zona spatelui si zona lombara, aqua vortex (inot impotriva curentului), piscina pentru copii (adancime maxima 50 cm), program aqua gym, concusuri, spectacole, restaurant all inclusive, Kids Club, parcare gratuita in limita disponibilitatii.
Locatie:
Mera Onix (compus din fostele hoteluri Onix si Safir) este situat in statiunea Cap Aurora, la 30 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.