Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE BODRUM

   Guvercinlik, Turcia

de la
1949  1777 
Tarif / persoana
* perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Plaja:
Hotelul deține plajă privată, ce se întinde pe o lungime de 1 km. Umbrelele, șezlongurile, saltelele și prosoapele sunt gratuite.

Sport și agrement
Hotelul deține teren de sport în apropiere cu 8 terenuri de tenis și 3 terenuri de fotbal. Ca si activități de relaxare, hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele: masaj, sală de fitness, saună, baie cu aburi, Jacuzzi.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă piscină pentru copii și mini club.

Facilități camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie privată cu duș, uscător de păr, mini bar, TV prin satelit, telefon, seif, balcon și aer condiționat.

Facilități hotel:
Hotelul dispune de un restaurant principal, tip bufet, 4 restaurante a la carte (cu mâncpruri tradiționale turcești, italiene și fructe de mare), baruri, centru SPA, Aqua Park, piscină exterioară, piscina interioară, sală de evenimente, cinema, club de noapte, internet Wireless, parcare.

Localizare:
Hotelul Titanic Deluxe Bodrum 5*, recent deschis anul acesta, se află la 25 km de centrul orașului Bodrum și la 14 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.