Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAMARA HOTEL

de la
997  923 
Tarif / persoana
* perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar, seif, televizor.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati restaurant principal cu bufet deschis, restaurant a la carte, lobby bar, snack bar, disco bar, pool bar, cabinet medical, baby sitting, spalatorie, coafor, inchirieri masini, conectare internet, magazine, piscina exterioara si interioara pentru adulti cu sectiuni pentru copii, tobogane cu apa, mini club, animatie de zi si de seara, mini club pentru copii, centrul de fitness si tratament, baie turceasca, sauna, masaj gimnastica, terenuri de tenis, volei pe plaja, sporturi nautice.

Plaja
Plaja este proprie cu nisip iar clientii dispun de umbrele, sezlonguri si prosoape.

Localizare
Hotelul Samara este pozitionat chiar pe pe malul marii, la 8 km de centrul orasului Bodrum si la 25 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Fitness
Sporturi
Babysitting
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Asistenta medicala
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.