Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Wings Ephesus Beach Resort 5*

Descriere

Palm Wings Ephesus Beach Resort 5* - Kusadasi, Turcia
- charter Izmir -

sejur 22.06.2019 - 29.06.2019 (7 nopti)
Tarif: 779 Euro/ persoana in camera dubla standard

Servicii incluse:
- Transport avion cursa charter OTP-ADB-OTP
- Cazare 7 nopti cu Ultra All Inclusive
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Taxe de aeroport

Palm Wings Ephesus Beach Resort este un hotel mare amplasat printre grădini tropicale luxuriante, pe malul Golfului Pamucak de la Marea Egee. Situat chiar pe malul mării, hotelul oferă camere moderne, 11 piscine cu șezlonguri, un teren de tenis și o baie de aburi turcească. Plaja de nisip privată a hotelului are 500 de metri lungime și este echipată cu șezlonguri și umbrele. Proprietatea include un centru de spa și wellness.

Elegante și moderne, camerele sunt amenajate cu rafinament și prevăzute cu minibar, ceainic, TV prin satelit și podea cu parchet. Balcoanele private beneficiază de vedere la Marea Egee sau la grădini. Unele camere sunt dotate cu balcon și baie cu sistem audio încorporat.

Cu 6 restaurante și 7 baruri, la hotel există o mare varietate de locuri unde puteți să luați masa și băuturi. Pe lângă restaurantul principal, puteți să încercați mâncăruri turcești, mexicane și italiene la restaurantele à la carte, precum și diverse tipuri de pește. Sunt disponibile și meniuri pentru copii. La patiserie se pregătesc produse de patiserie proaspăt coapte. De asemenea, puteți să vă savurați băutura la barul de la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.