Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OTIUM SEALIGHT BEACH RESORT


Descriere

Localizare: Hotelul Otium Sealight Beach Resort 5* este situat pe malul marii, si la 5 km de centrul orasului Kusadasi. Este amplasat la o distanta de 30 de minute de mers cu masina de orasul Efes si alte obiective turistice. Hotelul Otium Sealight Beach Resort 5* a fost construit in anul 2007, are o suprafata totala de 38 000 mp Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic), seif, pardoseala - mocheta, balcon, room service, WiFi. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei - o data la 3 zile. Facilitati hotel: Hotelul Otium Sealight Beach Resort 5* ofera oaspetilor sai restaurant principal, 4 restaurante a la carte (asiatic, mediteranean, turcesc si pescaresc, 6 baruri, 3 piscine exterioare (o piscina cu apa de mare, o piscina cu tobogan), piscina interioara, 3 tobogane, cinema, medic la solicitare, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si 5 sali de conferinte (25-850 persoane). Gratuit: sauna (cu rezervare), baie turceasca, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, yoga, volei, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu suprafata sintetica (ziua), inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, biliard, tir cu arcul, mini-golf, sporturi nautice fara motor, windsurfing (cu licenta), muzica live, discoteca, program de animatie si internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: sporturi nautice cu motor si lectii de diving. Copii: bufet, piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost). Plaja proprie, nisip. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Acces internet
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Sala de conferinta
Fitness
Sporturi
Asistenta medicala
Spalatorie - Curatatorie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.