Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INFINITY BY YELKEN


Descriere

Localizare Hotelul este situat in statiunea Kusadasi, la 14 km de Efes si la 75 km de Izmir. Centrul orasului Kusadasi este la 4 km de proprietate. Hotelul dispune de 311 camere care sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si mini-bar. Pe langa restaurantul principal care serveste preparate internationale, hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific italian. Cele 6 baruri servesc o varietate de bauturi racoritoare si bauturi alcoolice locale. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii se pot bucura de piscina exterioara, mini-club si un aqua park. Facilitati hotel La Infinity By Yelken Kusadasi oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 5 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă. Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone Infinity By Yelken Kusadasi dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților. Facilitati camere Sunt disponibile 291 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele luminoase de la Infinity By Yelken Kusadasi sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Room Service

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.