Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GARDEN OF SUN HOTEL

de la
659  579 
Tarif / persoana
* perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 3 restaurante unde se pot servi preparate din bucataria locala si internatioanala, fructe de mare sau produse de patiserie, dar pot servi si diverse bauturi la barurile de la piscina si din lobby

Sport si divertisment
Pentru activitatile sportive si de divertisement oaspetii au la dispozitie centru fitness, piscina exterioara sau cea interioara, teren de tenis, biliard, tenis de masa iar in apropiere se pot desfasura activitati de wind-surfing, yacht, parasailing si canoe.

Localizare
Garden of Sun este un hotel de 5* situat in Didim, la 400 m de plaja, 1 km fata de centrul orasului si 2 km fata de templul Apollon, distanta pana la aeroportul din Bodrum fiind de 100 km.

Website
http://www.gardenofsun.com.tr/en

Spa & Wellness
Hotelul dispune de centru spa, unde oaspetii se pot relaxa cu o traditionala baie turceasca sau la sauna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Fitness
Sporturi
Piscina interioara
Parcare

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.