Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY BELVEDERE HOTEL YALIKAVAK


Descriere

Hotel Family Belvedere este situat la 50 km de aeroport, la 18 km de centrul orasului Bodrum, in localitatea Yalikavak si la 900 m de plaja publica. Hotelul a fost construit in anul 2000 si se intinde pe o suprafata de 10000 mp iar ultima sa renovare a avut loc in 2009. Facilitati hotel:Oaspetii acestui hotel vor avea parte de servicii si facilitati precum: restaurant principal, 3 baruri (wine bar - contra cost), piscina exterioara, medic la cerere (contra cost), spalatorie (contra cost).Alte servicii si facilitati: sala de fitness, jacuzzi, sauna, tenis de masa, darts program de animatie, seara turceasca ori muzica live (o data pe saptamana), internet wireless (in lobby). Facilitati camere: Acest hotel ofera camere spatioase si dotate cu facilitati precum: dus, uscator de par, aer conditionat individual, televizor, telefon, seif (contra cost),balcon, terasa. Pentru cei mici exista facilitati precum: piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), mini-disco si bona (contra cost). Plaja este publica si este cu nisip.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Fitness
Sporturi
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Asistenta medicala
Spalatorie - Curatatorie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.