Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit în mijlocul câmpului de orez, printre frumosul Kampoeng numit Umah Anyar Village, Ubud - Bali. Oferă esența naturală și culturală oamenilor care ar dori să rămână sau să locuiască aici "Suntem gata să ne servim oaspeții cu cultura noastră de ospitalitate tradițională balineză autentică." Escape to The Earth Paradise, centrul cultural al Baliului, Ubud, înconjurat de natură frumoasă și oameni care încă trăiesc in cultura lor unică. Situat în zona rurală din Ubud, în partea de mijloc a destinatiei Bali, la aproximativ 60 de minute de aeroportul internațional. Este liniștit și exclusivist, cu facilități inedite. Putem întotdeauna combina petrecerea timpului liber cu divertismentul tradițional, disponibil în apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.